Coaching bij scheiden

Wat doen we als coach?

Coaching is de begeleiding van persoonlijke problemen waarbij er niet enkel wordt geluisterd, maar waarbij er heel concrete tips gegeven worden om u te helpen uw probleem aan te pakken en op te lossen.  Coaching is steeds individuele begeleiding.

Waarom bieden we coaching aan ?Coaching als persoonlijke ondersteuning

De coaching die wij aanbieden binnen het bemiddelingsteam is gericht op persoonlijke ondersteuning.

Relatieproblemen of scheiden brengen dikwijls ook persoonlijke moeilijkheden met zich mee.  De emotionele impact die dit op uw leven heeft is niet te onderschatten.

Daarom bieden wij u de mogelijkheid tot extra ondersteuning door middel van persoonlijke coaching.  Dit helpt u om uw persoonlijk proces te ondersteunen en om uw emoties rond de breuk te verwerken.

Coaching kan terwijl u in bemiddeling bent, maar het kan ook los van bemiddeling. Ook als u uw scheiding niet in bemiddeling kan regelen, kan u nood hebben aan persoonlijke ondersteuning!

Werkwijze coaching

U kan rechtstreeks met één van onze coaches contact opnemen, eventueel nog voor de bemiddeling gestart is.  Ook indien bemiddeling niet haalbaar blijkt omdat de andere partij niet mee wil, kan u nog terecht bij onze coaches om uw proces te ondersteunen.  

Hier vindt u de gegevens van onze coaches.