Opmaak scheidingsdocumenten

Jullie weten wat jullie willen en zijn het over alles eens

opmaak scheidingsdocumentenJij en je partner gaan/zijn uit elkaar en jullie hebben samen al alles doorgesproken: wat te doen met het huis, met de financiën, met de kinderen,.. . Jullie zijn het over alles eens en willen de gemaakte afspraken correct, snel en tegen een eerlijke prijs op papier krijgen. Ook hiervoor kunnen jullie perfect beroep doen op onze bemiddelaars.

Hoe verloopt het opstellen van de overeenkomst bij de bemiddelaar dan?

De bemiddelaar zal samen met jullie stap voor stap de gemaakte afspraken overlopen en een ‘kwaliteitscontrole’ uitvoeren: 

-zijn de afspraken evenwichtig? (worden ieders belangen voldoende vertegenwoordigd?)

-zijn de afspraken juridisch in orde?

-zijn de afspraken volledig? (zijn jullie niets vergeten?)

Indien de drie bovenstaande vragen positief beantwoord kunnen worden, zal de bemiddelaar overgaan tot de redactie van de overeenkomst. 

Het kan echter voorkomen dat er ‘en cours de route’ problemen opduiken. Jullie dachten alles besproken te hebben en het over alles eens te zijn, maar nu duikt er toch een lacune of punt van onenigheid op.

Er zal dan overgegaan worden tot een bemiddeling daaromtrent om tot een afspraak te komen waar jullie je allebei in kunnen vinden.  Linkje leggen naar bemiddeling bij echtscheiding

Wat garanderen we jullie?

  • een snelle afspraakdatum 
  • een professionele kwaliteitscontrole
  • een vlotte dossierafhandeling
  • een eerlijke prijs