Antwerpen - Deurne

Al sinds 1978 ben ik actief in het familierecht om familiale problemen, conflicten, scheidingen en echtscheidingen om te lossen op een manier die voor alle betrokkenen bevredigend is, rust creëert en perspectief biedt.

Eerst als advocaat, daarna als onderhandelaar, als erkend familiaal bemiddelaar en erkend collaboratief advocaat.

Als bemiddelaar komt het er steeds op aan mensen te helpen om een oplossing te vinden waar jij, jullie en jullie kinderen zich goed bij voelen.

Een goede bemiddelaar zorgt ervoor dat jullie zelf jullie oplossingen creëren en vinden en ermee aan de slag gaan.

Ik help jullie daarbij om tot op het punt te komen waarbij jullie zelf aanvoelen waar het naartoe moet gaan om tot een duurzame oplossing te komen.

Steeds probeer ik de kinderen in jullie verhaal te betrekken en indien nodig worden deze ook actief in de bemiddeling betrokken.

Er zijn in familiale situaties steeds creatieve oplossingen mogelijk die jullie verder helpen en waarmee jullie aan de slag kunnen en ik help jullie hierover te brainstormen.

Door mijn jarenlange juridische ervaring is het geen probleem om dit ook op een juridisch correcte manier op papier te zetten zodat jullie overeenkomsten ook probleemloos door de Familierechtbank kunnen gehomologeerd worden en er geen discussie over de inhoud kan ontstaan.

Daarbij zorg ik er wel voor dat de juridische teksten “in mensentaal” geschreven worden zodat jullie perfect kunnen weten welke concrete afspraken er nu tussen jullie gemaakt zijn jullie steeds kunnen opzoeken hoe het nu precies in mekaar zit. Gedaan met onduidelijkheden!

Over en rond familiale bemiddeling heb ik ook les gegeven aan bemiddelaars, advocaten en notarissen en ik ben erkend door de Federale Bemiddelingscommissie als familiaal bemiddelaar.

Als ik jullie kan begeleiden, helpen, bijstaan en ondersteunen, om jullie probleem opgelost te krijgen dan is de job voor mij geslaagd.

Het geeft jullie perspectief om naar de toekomst toe om een andere wijze met mekaar en jullie kinderen om te gaan.

Contactgegevens

Wouter Haecklaan 2 bus 39
2100 Antwerpen – Deurne

0495/23 33 26

jan@bemiddelingsteam.be